Welcome to TCN website

 

TCN is a leading System Integrator and Infrasctructure Company. Our company supplies advanced technology systems, products, solutions and services in electronics, information technology, telecommunications, defense, airport and air traffic control to government and commercial customers in the Balkans region.

Miresevini ne faqen e TCN

TCN eshte nje kompani lider Integrator Sistemesh dhe Infrastrukture, e cila furnizon sisteme te teknologjise se larte. produkte, zgjidhje dhe sherbime ne elektronike, teknologji informacioni, telekomunikacion, mbrojtje, aeroport dhe kontroll te trafikut ajror per qeverine dhe kliente komerciale ne zonen e Ballkanit. 

Te Fundit